Utorrent start automatisch op
Hoe stop je

Utorrent start automatisch op. Hoe stop je dat?

Heb je er genoeg van dat je utorrent client automatisch opstart telkens als je je computer aanzet? Hier is hoe je het kunt verhelpen.

De volgende vraag kwam bij ons binnen:

Ik ben nu al een paar weken aan het grasduinen in de wereld van torrenting en ik heb een probleem waar ik helemaal gek van word. Telkens als mijn computer opstart, begint utorrent automatisch iets te downloaden. Het probleem hiermee is dat ik nooit weet wat het aan het downloaden is en dat het mijn computer vertraagt. Hoe voorkom je dat utorrent start bij het opstarten van je PC?

De oplossing voor Utorrent start automatisch op.

  • Klik op ‘File’ of op ‘Bestand’
  • Klik op ‘UI Settings’
  • Haal het vinkje weg bij ‘Close button closes uT to tray’.
  • Klik op de knop ok en sluit Utorrent af.
Author Image
Ruben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *