Wat kun je

Dit kun je allemaal maken van Douglas planken

Als creatieve doe-het-zelver vind je het leuk om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en te ontwikkelen. Het kan hierbij gaan om dingen voor in de woning, maar ook bijvoorbeeld tuinmeubelen. Hierbij wil je altijd voorzien zijn van de beste materialen. Zo is jouw oog ongetwijfeld al eens gevallen op Douglas planken. Dit hout kent namelijk een groot aantal voordelen, waardoor de klusprojecten beter verlopen en jij geniet van een lange levensduur die je hiermee realiseert. Maar wat kun je allemaal maken met deze planken voor in jouw tuin of in de woning?

Douglas planken voor nieuwe tuinmeubelen

Een eerste project om uit te voeren met Douglas planken is het maken van mooie tuinmeubelen. Denk aan een mooie zithoek, waardoor je een natuurlijke en landelijke uitstraling geeft aan de buitenruimte. De planken zijn hiervoor in een groot aantal afmetingen te verkrijgen en hebben dankzij een goede afwerking een lange levensduur. Door goed te kijken naar de afmetingen die je nodig hebt voor jouw tuinmeubelen zorg je ervoor dat je de eerste opzet al hebt gemaakt. Jij hoeft dan alleen nog jouw creativiteit de vrije loop te laten met het ontwerp.

Een mooie veranda van Douglas balken

Je kunt echter ook een nieuwe veranda maken van Douglas balken. Door gebruik te maken van deze balken, krijg je namelijk een stevige constructie om mee verder te bouwen. Tevens heb je de stevigheid van de constructie nodig om te kunnen genieten van jouw buitenruimte. De grootte van de veranda kun je helemaal aanpassen aan de beschikbare ruimte en de woning. Je zult dus goed op de afmetingen van de balken moeten letten voor de aanschaf. Ook hierbij let je als eerste weer op de afmetingen die je aanschaft. Je kunt de Douglas balken verkrijgen met een afwerking naar wens voor de gewenste uitstraling. 

Meubelstukken voor in huis realiseren

Als laatste kun je ook voldoende meubelstukken maken voor in huis met Douglas balken en planken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe bank, maar ook kasten of een bed. Doordat het hout een lange levensduur heeft, heb je een duurzaam product in handen en zorg je ervoor dat je te allen tijde kunt genieten de goede eigenschappen van het hout. Als doe-het-zelver kun je ieder project tot een goed einde brengen en geniet je van de kwaliteit die je hiermee in huis gehaald hebt. Jouw interieur kan enorm verbeteren door het gebruik van Douglas hout. 

Author Image
Ruben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *