Wat is

Franco levering wat is het?

Franco Levering is een service die niet alleen klanten helpt, maar het ook ondernemers makkelijker maakt. Franco Levering betekent dat u niet hoeft te betalen voor het vervoer van producten die u bestelt, dus er zijn geen verborgen kosten of verrassingen wanneer u als klant uw bestelling ontvangt. Er zijn verschillende termen voor Franco levering zoals:

  • Gratis verzending
  • Gratis rechten en heffingen
  • Vrije verzending
  • Gratis levering aan huis

Het tegenovergestelde van Franco levering is niet-Franco levering. Niet-Franco levering is wanneer de klant betaalt voor het vervoer van de producten, maar Franco Levering betekent dat zodra je je aankoop online doet ze zonder extra kosten aan je voordeur worden afgeleverd. Dit heeft vaak de voorkeur door klanten omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de transportkosten.

De term Franco is afgeleid van het Italiaanse werkwoord affrancare, dat in het Nederlands kan worden vertaald als “frankeren”. Dit betekent dat wanneer uit een postzegel blijkt dat deze brief door de afzender werd gefrankeerd en niet door iemand anders werd betaald.


Franco betekende oorspronkelijk “vrij huis”, maar beschrijft nu alle koopwaar die wordt verzonden zonder port of andere kosten te betalen voor het vervoer ervan.

Author Image
Ruben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *