passiebloem schutting
Hoe kun je

Passiebloem schutting maken voor je huis

Een omheining met passiebloemen is een mooie en geurige aanwinst voor elk huis. Het verhoogt niet alleen de aantrekkelijkheid van uw woning, maar het geeft u ook de mogelijkheid om in uw achtertuin te genieten van wat quality time met de natuur. Als u overweegt om een schutting met passiebloemen te plaatsen, dan is deze blogpost echt iets voor u! We zullen bespreken hoe u er zelf een kunt installeren, zodat u vandaag nog aan de slag kunt!

Het plaatsen van een passiebloemen omheining is een leuk doe-het-zelf project voor het weekend. Er zijn veel passiebloemen planten die je in je Doe-het-zelf passiebloemen schutting kunt zetten. De meest populaire keuzes zijn passiebloemen en passievruchtenranken. Bijna alle passiebloemen kunnen in omheiningen groeien, maar je kunt misschien beter een deskundige raadplegen voor je er een plant die meer ruimte of meer verzorging nodig heeft.

1. Ga op zoek naar passiebloemplanten en passievruchtranken die voldoen aan de eisen om een schutting van passiebloemen te plaatsen .

Bijna alle passiebloemen zijn geschikt voor een passiebloemen omheining, maar je kunt beter een deskundige raadplegen als de plant meer ruimte of verzorging nodig heeft.

2. Meet de grootte van het gebied waar je je passiebloemschutting wilt plaatsen en markeer het duidelijk.

Je wilt er zeker van zijn dat je genoeg passiebloemen en passievruchtranken hebt voor je omheining met passiebloemen, voor je met de installatie begint!

Meet de grootte van het gebied, en meet dan uit waar elke passiebloemplant of liaan moet komen. Maak zo nodig markeringen op de grond met krijt.

De maten moeten nauwkeurig zijn, zodat er passiebloemen en passievruchtranken aan alle kanten van de omheining komen.

Maak je geen zorgen als je passiebloemenplanten of passievruchtranken te hoog worden, ze kunnen na verloop van tijd naar beneden groeien!

Meet uit waar elke plant moet komen om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte voor is, voor je bodembedekkers neerlegt of liaanstukken begint te leggen.

3. Bepaal hoe breed je je passiebloemen omheining wilt hebben .

Er is geen strikte maat voor omheiningen van passiebloemen, het is een kwestie van voorkeur. Experimenteer met verschillende afmetingen om te vinden wat je het mooist vindt!

Je zou genoeg passiebloemen en passievruchtranken moeten hebben als de breedte minder dan 25 voet is. Bredere omheiningen met passiebloemen zien er echter ook prachtig uit!

4. Graaf een gat voor elke passiebloemplant of passievruchtrank zodat het diep genoeg is dat de voet van de plant ongeveer op dezelfde hoogte komt te staan als voor hij in de grond geplant werd –

Dit is belangrijk, want je wilt niet dat water van regen, enz. zich rond de voet van je passiebloemplant of passievruchtrank ophoopt .

5. Verplaats passiebloemplanten en passievruchtranken naar de gaten die je gegraven hebt

Als je omheining met passiebloemen een hek krijgt, zorg er dan voor dat de passiebloemplant of passievruchtrank hoger is dan een ander deel ervan, zodat ze over de bovenkant gezien kan worden als iemand erdoor loopt

Zet een passiebloemplant aan elke kant van de omheining van passiebloemen om ze een mooi, symmetrisch uiterlijk te geven

Wil je dat je passiebloemplanten of passievruchtranken helemaal op en over de bovenkant van je passiebloemhek groeien, zorg er dan voor dat ze hoger zijn dan welk ander deel van het passiebloemhek ook. Je kunt wat bindgaren (of touw) gebruiken om ze vast te zetten zodat ze door de schutting groeien.

Author Image
Ruben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *